Zakelijke prepaid creditcard


Als je een bedrijf hebt ontkom je er bijna niet aan om een zakelijke prepaid creditcard aan te schaffen. Natuurlijk kan je ook een gewone creditcard aan je bankrekening koppelen, maar dit heeft zeer veel nadelen. Allereerst is het erg duur en bovendien heb je minder controle over je uitgaven. Daarom een een prepaid creditcard die je zakelijk kan gebruiken de uitkomst.

Wat is een zakelijke prepaid creditcard?

De prepaid creditcard is een een creditcard die je zelf kan opwaarderen. Je kan gewoon geld via Ideal op je zakelijke prepaid creditcard rekening zetten. Ook voor zakelijk gebruik is dit erg handig en makkelijk te regelen. De zakelijke prepaid creditcard is een extra betaalmiddel waarbij je op een makkelijke manier je uitgaven kan bijhouden. Het grootste voordeel is dat de kosten erg laag zijn, ideaal dus voor het gebruik van je bedrijf.

Waar moet je aan denken bij de aanschaf?

De zakelijke prepaid creditcard is erg populair. Dit komt onder andere omdat de aanschaf heel makkelijk en snel gaat. In tegenstelling tot veel dingen die je voor je bedrijf moet regelen, kan deze financiële stap in no time geregeld zijn. Lees daarom hieronder de veelgestelde vragen en kies vandaag nog voor jouw zakelijke prepaid creditcard.

Heb je een KVK-nummer nodig?

Nee, dit heb je niet nodig. Je kan deze prepaid creditcard gewoon voor je zakelijke uitgaven gebruiken. Je hebt een duidelijk overzicht over je bestedingen, en je kan makkelijk de kaart opwaarderen.

Krijg je een BKR controle?

Nee, deze controle is niet nodig. Je zorgt zelf voor genoeg geld op je zakelijke creditcard. Je kan niet rood staan, dus het maakt niet uit hoeveel schulden je hebt. Een prepaid creditcard kan erg handig zijn, als je online veel moet aanschaffen. Je krijgt zelfs bij een virtuele kaart, alle mogelijkheden van een gewone creditcard. Alleen zijn de kosten dus veel lager.

Schaf nu je prepaid creditcard aan!

Hieronder kan je op een zeer makkelijke manier je zakelijke prepaid creditcard aanschaffen. Erg goedkoop en je kan er altijd erg snel gebruik van maken. Kies je eigen kaart (of meerdere) en geniet van alle voordelen.

Recent Content

link to Microkrediet

Microkrediet

Je bent misschien wel de gelukkige eigenaar van een cafeetje of een boutique en je hebt een financiële boost nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of…je grootste droom is waarschijnlijk om een...