Mastercard Prepaid


Zonder creditcard is het tegenwoordig lastig te redden. Vooral in het buitenland kan je bijna niet zonder een creditcard. De Mastercard prepaid is daarvoor uitermate. Deze is namelijk makkelijk aan te schaffen, kost niet veel en je kan er geen enorme schulden doorkrijgen. Terwijl de prepaid Mastercard wel een volwaardige creditcard is.

Wat is de Mastercard Prepaid?

De bekendste en beste creditcards in Nederland zijn Mastercard en Visa. Deze kaarten worden zeer veel gebruikt en worden bovendien in de gehele wereld geaccepteerd. De Mastercard prepaid is een volwaardige creditcard, maar waarmee jezelf van te voren een bedrag op zet dat je kan besteden. Je kan het bijna een debitcard noemen. Deze prepaid Mastercard is zeer populair en wordt erg veel in Nederland gebruikt. Je hebt namelijk een Mastercard waarmee je geen schulden kan maken. De prepaid variant zorgt ervoor dat je alleen kan besteden wat je wil besteden.

Hoe kom je aan de prepaid Mastercard?

Het aanvragen van de deze prepaid Masterkaart is erg makkelijk en gaat super snel. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om deze prepaid creditkaart eerst met andere kaarten te vergelijken. Zodra je je keuze hebt gemaakt, kunnen je in enkele minuten tijd je Mastercard prepaid aanvragen. Belangrijk is om te weten dat je dezelfde voordelen hebt ten opzichte van een gewone Mastercard. Alleen de kosten van het gebruik zijn natuurlijk veel lager. Helemaal als je het vergelijkt met de credit-rente die je moet betalen. Hier heb je bij een Mastercard prepaid helemaal geen last van.

De voordelen van een prepaid creditcard

Niet voor niets is de prepaid versie van de Mastercard zeer populair. veel Nederlanders zijn in het bezit van deze nieuwste versie van de creditcard en dit is natuurlijk niet voor niks. Wij hebben de 10 belangrijkste voordelen op een rij gezet:

 1. Zeer makkelijk aan te schaffen
 2. Een goedkopere kaart kan je niet vinden
 3. De kosten van het gebruik zijn er laag
 4. Je kan nooit meer geld uitgeven dan je wil of kan
 5. De kaart is erg makkelijk op te waarderen
 6. Je hebt online het perfecte overzicht over het gebruik
 7. De kaart is geheel anoniem
 8. Je hebt geen BKR toetsing nodig, de prepaid Mastercard levert dus geen schuld op
 9. Je hoeft niet alle NAW gegevens te delen
 10. Je zit nergens aan vast

De nadelen van een Mastercard prepaid

Ondanks dat de prepaid Mastercard immens populair is, zijn er ook enkele nadelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet:

 1. Er is nooit extra geld beschikbaar
 2. Op sommige plekken wordt de prepaid Mastercard niet geaccepteerd
 3. Je hebt een extra rekening, wat een iets lastiger financieel overzicht geeft

Zonder problemen een prepaid Mastercard aanvragen

Wij hebben al vele mensen geholpen bij de aanvraag van een prepaid Mastercard. Het proces van de aanvraag is erg makkelijk, en voordat je het weet heb je de kaart in je bezit. Ook hebben wij de vergelijking met andere credit cards gedaan. Sommige klanten kiezen er zelf voor om twee prepaid creditcards te nemen. Het voordeel hiervan is als je in het buitenland bent en de ene doet het niet, dat je nog een prepaid creditcard hebt. Hieronder kan je op een zeer makkelijke manier je eigen prepaid kaart aanvragen.

Wat heb je nodig bij de aanvraag?

Via onze aanvraag heb je slechts enkele gegevens nodig. Denk hierbij aan je naam en e-mail adres. Je kan de kaart anoniem gebruiken. Jij bent natuurlijk de enige die online kan inloggen en over het saldo beschikken. Het grote voordeel is dat er geen BKR toetsing is. Dit kan erg langdradig zijn, en soms zelfs frusterend. Je aanvraag kan namelijk afgekeurd worden door soms onbenullige redenen. Je aanvraag voor een prepaid Mastercard wordt altij goedgekeurd.

Kopen met Mastercard Prepaid

Alles is mogelijk met je Mastercard prepaid. Alle betalingen worden erg makkelijk gedaan. Dit geldt voor de echte winkels, maar natuurlijk ook online. Maar ook het tanken en  het kopen van apps, kan zeer makkelijk met de Mastercard prepaid. Natuurlijk hoef je alleen maar te zorgen dat je voldoende saldo hebt. Daarna kan je in principe alles kopen met je eigen creditkaart.

Zijn er ook andere prepaid creditcards?

Elk geronomeerd creditcard bedrijf is meegegaan met deze populaire en nieuwe vorm van creditcards. Natuurlijk kan je bij de bekende aanbieders allemaal een prepaid creditcard krijgen. Omdat de Mastercard Prepaid zeer veel wordt gebruikt en zeer goed bekend staat, raden wij deze aan. Maar ook de andere kaarten die hieronder beschikbaar zijn, zijn allemaal 100% betrouwbaar en werken op precies dezelfde manier. Aan jou de keus!

Bestel nu je Mastercard prepaid

Ben je op zoek naar een prepaid Mastercard en ben je overtuigd, bestel dan hieronder je eigen handige creditcard. De Mastercard prepaid zal je veel gebruikersgemak opleveren. Als je de kaart snel nodig hebt, kan je hem nu bestellen en heb je snel je eigen prepaid Mastercard.

Recent Content

link to Microkrediet

Microkrediet

Je bent misschien wel de gelukkige eigenaar van een cafeetje of een boutique en je hebt een financiële boost nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of…je grootste droom is waarschijnlijk om een...