Anonieme creditcard


Het voordeel van een eigen credit card die virtueel is, is dat deze volledig anoniem is. Een anonieme creditcard wordt zeer veel gebruikt. Natuurlijk ook omdat er meer voordelen zijn aan deze handige en goedkope manier van betalen.

Wat is een anonieme creditcard?

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de prepaid mastercard, kan je geheel anoniem deze gebruiken. De anonieme creditcard heeft vele voordelen. De voornaamste is dat je veel makkelijker uitgaven kan doen, zonder dat iemand met je meekijkt. De anonieme creditcard of zoals je wilt de virtuele creditcard zijn er in verschillende vormen te krijgen. Maar welke je ook gebruikt, als je een anonieme creditcard gebruikt kan je er op rekenen dat je privacy helemaal gewaarborgd is.

Waar wordt de anonieme creditcard voor gebruikt?

Zonet spraken we al over dat deze creditcard die anoniem is, nog meer voordelen heeft. Hierbij moet je denken aan dat je alleen kan besteden wat je hebt, en dat de kosten van de aanschaf van een anoniem creditcard heel erg laag is. Ook heb je dus niet enorme rente kosten van wel meer dan 10%. Deze creditcard wordt natuurlijk gebruikt voor allerlei verschillende aankopen online. Maar als je kijkt naar het anonieme aspect, kunnen onderstaande voorbeelden je een beter inzicht geven:

  • Zonder dat iemand het kan achterhalen een cadeau kopen
  • Je anoniem aanmelden op een datingsite
  • Als cadeau voor iemand anders
  • Iets spannends aanschaffen

Privacy bescherming een steeds groter probleem

Het is niet vreemd dat steeds meer mensen gebruik maken van de anonieme creditcard. In deze tijd heb je steeds minder privacy. Ondanks de nieuwe privacy wet, zijn er op financieel gebied steeds meer mogelijkheden om precies inzicht te krijgen in alles wat je doet. Niet gek dat deze prepaid creditcard, die ook virtueel kan zijn, steeds populairder wordt. Ook al heb je niks te verbergen, niet iedereen hoeft te weten wat jij met je geld doet.

Alternatieven voor de anonieme creditcard

Er zijn ook andere vormen van betalen waar je aan kan denken als je 100% anoniem wil zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bitcoin. Deze crypto munt is speciaal gemaakt, zodat banken geen invloed meer hebben op je betalingen. Maar ook een winkelkaart kan prima anoniem zijn. Ook zijn er vormen van betalen die wel anoniem zijn, maar niet de aanmelding. Denk hierbij aan PayPal of Neteller. Handige manieren van online betalen waarbij je alleen je e-mail adres nodig hebt.

Anonieme manieren van betalen die wij afraden

Naast de bovenstaande genoemde manieren van anoniem betalen, kan je ook nog denken ook buitenlandse rekeningen en ook aan cash geld. Twee manieren waarbij je wel anoniem kan zijn, maar die soms illegaal zijn en zeker niet aan te raden. De meest van veilige manier van betalen op een anonieme manier blijft volgens ons de anonieme creditcard. Hieronder zie je de beste mogelijkheden.

Recent Content

link to Microkrediet

Microkrediet

Je bent misschien wel de gelukkige eigenaar van een cafeetje of een boutique en je hebt een financiële boost nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of…je grootste droom is waarschijnlijk om een...