50 euro lenen


Voor iedereen is het mogelijk om snel 50 euro te lenen. Veel mensen hebben dit natuurlijk al gedaan, want 50 euro lenen kan erg makkelijk en snel. En als je de 50 euro na 30 dagen terug betaald, kost het je nog geen euro. Voor jou dus ook mogelijk: snel 50 euro lenen!

50 euro lenen of 100 euro lenen?

Het lijkt een klein verschil, maar wij hebben in de praktijk ontdekt dat het veel makkelijker is om 100 euro te lenen. Want de 100 euro lenen is eigenlijk een minilening. Dus 50 euro lenen is eigenlijk een te klein bedrag, daarom is het beter om 100 euro te lenen. Dit kost na 30 dagen ook maar 1 euro. Bovendien heb je de 2 keer 50 euro lenen vaak binnen 24 uur op je rekening.

3 manieren om 50 euro te lenen

Zoals al aangegeven kan je makkelijker 100 euro gaan lenen. Deze optie nemen we natuurlijk ook mee in de drie manieren waarop je geld kan lenen. Hieronder de drie manieren, lees ze goed door want ze zijn niet altijd veilig:

 1. Geld lenen bij een persoon. Hiermee bedoelen we een vriend of een kennis, maar misschien ook wel iemand die op marktplaats dit aanbiedt. Pas bij dit laatste erg op. Dit kunnen oplichters zijn en gaat vaak fout.
 2. Geld lenen bij je eigen bank. Je kan proberen of je rood kan staan bij je bank. Hier wordt altijd een controle gedaan bij het BKR.
 3. Een klein bedrag lenen bij bijvoorbeeld Ferratum. Veilig en snel en geen controle bij het BKR.

Waarom snel 50 euro lenen bij Ferratum?

Wij werken graag samen met Ferratum. Het makkelijkst kun je snel 50 euro lenen bij deze betrouwbare partij. Door de grote ervaring kan je snel 50 euro lenen binnen 10 minuten.

Dit is de meest betrouwbare partij in Nederland. Belangrijke eigenschappen van Ferratum zijn:

 • Grootste aanbieder van leningen in Nederland
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Elk moment van de dag een lening aanvragen
 • Snel en eenvoudig geld lenen van €100 – €1500
 • Bij goedkeuring geld binnen 24 uur op uw rekening
 • Goede klantenservice van maandag – zaterdag geopend
 • Volledig online, geen papierwerk
 • Betalen via iDeal
 • Een eigen Ferratum account
 • De Ferratum pluslening, – €600 tot €1500
 • Leentermijn 62 dagen
 • Terugbetalen in 2 termijnen
 • Eerste betaling na 31 dagen
 • Laatste betaling na 62 dagen
 • Ferratum Minilening – €100 – €800
 • Leenteermijn 15,30 of 45 dagen
 • Terugbetalen in 1 termijn

Hoe gaat 50 euro lenen in zijn werk?

Binnen 10 minuten kan je de aanvraag voor het lenen van 50 euro geregeld hebben. Gebruik deze link als je direct je 50 euro wil lenen. Je vult enkele gegevens in en binnen een paar minuten heb je alles geregeld. Binnen 24 of 48 uur heb je dan je geld binnen. Het afbetalen moet een maand erna, dit kost dan enkele euro’s meer. Dus snel 50 euro lenen binnen 10 minuten is mogelijk.

Wat moet je allemaal invullen en regelen bij je 50 euro aanvraag?

Je kiest het bedrag van 50 euro en klikt op aanvragen. Hiermee start je het proces op. Er wordt je gevraagd om je ID te uploaden, er worden enkele gegevens gevraagd en vervolgens verzend je je aanvraag. Deze wordt direct in behandeling genomen, hierdoor is het mogelijk om al binnen 24 uur over je geld te beschikken. Mits je bank dit zo snel kan verwerken natuurlijk. Na dertig dagen ontvang je je factuur voor aflossing, deze kun je gemakkelijk online betalen.

De minilening in het kort

De lening van 50 euro wordt ook wel een minilening genoemd. Dit zijn leningen van kleine bedragen die erg snel en makkelijk te regelen zijn. Hieronder staat een voorbeeld van een minilening van 100 euro met een looptijd van 30 dagen:

1. Je leent 100 euro
2. De rente op deze lening is 13,99%, dat is omgerekend 1,08
3. Je ontvangt een factuur van 101,08
4. De factuur heeft een uiterste betaaldatum van 30 dagen nadat de 50 euro door ons op je rekening is gestort.

Waarom snel 50 euro lenen binnen 10 minuten?

De reden waarom je snel even die extra 50 euro nodig hebt is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar voor zo’n klein bedrag wil je het snel geregeld hebben. Daarom kan je nu snel 50 euro lenen binnen 10 minuten.

Misschien wil je naar dat ene concert waarvan de kaartjes snel uitverkocht zijn, of misschien heb je een belangrijke verjaardag over het hoofd gezien en moet je nog even snel een cadeau kopen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je maand wat duurder is uitgevallen dan verwacht en je geld op is. Jij hebt je eigen reden om gebruik te maken van snel geld lenen.

Is een minilening iets voor jou?

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk altijd zelf of een minilening bij je past. De noodzaak om geld te lenen dat kan jij het beste beoordelen. Soms gaat er iets stuk wat echt direct gerepareerd moet worden en soms komt er een kans voorbij die je direct met beide handen wilt aangrijpen. Er zijn voldoende voorbeelden te noemen waarom 50 euro lenen voor jou net even wat meer lucht geeft. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden, misschien zie je jezelf erin terug.

Ik zie je zondag

Je krijgt een bericht van je vriendin ‘Ik zie je Zondag!’. Zondag? Wat is er Zondag? Oh ja dat dagje sauna wat al een eeuwigheid gepland staat en wat eindelijk na veel schuiven en plannen gelukt is. Met zes vriendinnen op één dag beschikbaar, de ultieme dag om samen even naar de sauna te gaan, helemaal vergeten. Afzeggen is geen optie want tegen de tijd dat jullie alle zes tegelijk een dag vrij zijn is waarschijnlijk pas volgend jaar. Maar je geld is op.

Tijd voor de vakantiewas

Het was een heerlijke vakantie, maar thuis komt de realiteit, de vakantiewas. Je begint vol goede moed, was erin, wasmiddel erbij en draaien maar. Maar er gebeurt niks, je wasmachine is kapot. Perfecte timing zo na de vakantie, die eigenlijk wel duurder was dan vooraf begroot. Hier moet een monteur naar komen kijken. Maar ja, voorrijkosten, reparatie en vervanging van onderdelen. Eigenlijk is je geld op na deze vakantie.

Fiets gejat

Jouw stalen ros, je kunt er niet zonder, dagelijks gebruik je hem voor je werk, je sport en je boodschappen. Vanmorgen liet je hem achter op het station, nu is hij weg. Een nieuwe fiets is toch echt wel noodzakelijk want anders kom je nergens. Maar je geld is op.
Vaak heb je net dat extra beetje cash nodig precies op het verkeerde moment. Dan is het fijn als er een oplossing is, zoals een minilening, waarbij je snel even 50 euro kan lenen.

Wat zijn de voordelen van 50 euro lenen?

Eén van de voordelen is de snelheid, bij Ferratum kun je al binnen 24 uur 50 euro lenen. De snelheid is een enorm voordeel want zo zit je nooit zonder geld. Een ander voordeel is dat je bij het snel 50 euro lenen geen BKR registratie krijgt. Een registratie bij het BKR wordt in veel gevallen getoetst bij hogere bedragen. Doordat je een klein bedrag leent blijft het overzichtelijk en voorkom je dat je hoge schulden aangaat, daarnaast is de looptijd kort en betaal je af zodra je salaris binnen is, hiermee bouw je geen langlopende schuld op.

Hoe snel kan ik 50 euro lenen?

Het antwoord daarop is heel erg snel. Ferratum heeft de ‘Snel Geld Lenen Service’. Je vult je gegevens in, upload een kopie van je identiteitskaart en de aanvraag is opgestart. Binnen 24 uur wordt je aanvraag beoordeeld en het geld over gemaakt. Afhankelijk van je bank kun je dus al binnen 24 uur over je extra geld beschikken.

Een looptijd van 30 dagen

Deze minilening van 50 euro is natuurlijk bedoeld om snel over geld te beschikken, daarom wil je deze ook zo snel mogelijk weer aflossen. De looptijd is 30 dagen, aan het eind van de looptijd ontvang je een factuur, deze voldoe je en dan heb je je lening afgelost.

Te laat aflossen

Het kan helaas ook gebeuren dat je salaris te laat binnenkomt, of misschien heb je minder ontvangen dan waar je recht op had. Dat betekent dat je je minilening niet op tijd af kan lossen. Houdt er dan rekening mee dat er een extra bedrag aan rente in gehouden kan worden. Bedenk dus altijd voordat je gaat lenen of je het geleende bedrag ook wel binnen 30 dagen kan aflossen.

Wat heb ik nodig?

50 euro lenen gaat snel en eenvoudig, je hebt een internetverbinding nodig, een geldig identificatiebewijs, een bankrekening en een garantsteller. Zo regel je voor jezelf al binnen tien minuten een aanvraag voor een lening van 50 euro. Dit ziet er allemaal heel simpel uit. In de praktijk is dit ook echt zo. Wij hebben al vele keren een bedrag geleend bij Ferratum. En naast ons zijn er honderden mensen per maand die gebruik maken van deze service.

50 euro lenen met heel klein bedrag aan rente

Je gaat 50 euro lenen en dus betaal je rente. Wanneer je geld leent van een geldverstrekker dan betaal je eigenlijk altijd wel op een bepaalde manier rente. Op een bedrag van 50,- moet je rekening houden met rond de 1,50 rente, het kan iets meer zijn maar ook iets minder. Maar let op, wanneer je niet op tijd je lening aflost dan loop je het risico dat de rente verhoogd wordt.

De garantsteller

Wanneer je voor deze financiële oplossing kiest en je gaat 50 euro lenen heb je een garantsteller nodig. Maar wat is een garantsteller nou eigenlijk? Een garantsteller staat voor je in en geeft de verzekering dat je de 50 euro altijd terug zal betalen. De garantsteller garandeert de terugbetaling van de lening wanneer er onvoorziene omstandigheden ontstaan waardoor je de lening zelf niet meer terug kunt betalen. De garantsteller kan iedereen zijn die voor jou de gewenste gegevens kan en wil verstrekken en die dus voor je in wil staan.

Extra gegevens

De garantsteller levert bij het afsluiten van jouw minilening ook enkele gegevens aan, dit is een geldige kopie van zijn of haar identiteitsbewijs, een bankafschrift niet ouder dan 3 maanden, een getekende overeenkomst en een loonstrook met een adres. Zo kan je 50 euro lenen en is er altijd de garantie dat het ook weer afgelost wordt.

Waar moet een garantsteller aan voldoen?

Niet iedereen kan zomaar garant staan, er zijn wel wat voorwaarden gebonden aan de garantsteller. Wil jij 50 euro lenen dan kan je natuurlijk niet zelf garant staan voor je eigen overeenkomst. Daarnaast mag de garantsteller zelf geen krediet hebben bij de kredietgever. Ook mag de garantsteller niet al garant staan voor een andere overeenkomst van een ander persoon. Wat betreft de persoonlijke gegevens van de garantsteller zijn er ook een aantal voorwaarden. Hij of zij is minimaal 25 jaar en woont in Europa. Ook moet het verschil tussen vaste inkomsten en vaste uitgaven van de garantsteller minimaal 40% hoger zijn dan het maandelijkse termijnbedrag van de lening. Voldoet jouw garantsteller aan deze voorwaarden dan kan je 50 euro lenen.

BKR niet nodig

Wanneer je je verdiept in de wereld van geld lenen kom je zeker de term BKR tegen. BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Zij registreren van iedere persoon in Nederland of er een krediet of een betalingsachterstand op zijn of haar naam staat.

BKR geregistreerd

Vaak is het niet mogelijk voor mensen met een registratie bij BKR om een lening af te sluiten. En dat is goed want bescherming van de consument en kredietverstrekker is belangrijk. We willen immers wel dat iedereen financieel gezond kan leven. Bij een minilening is het wel mogelijk om met een BKR registratie een klein bedrag te lenen.

50 euro lenen zonder toetsing bij het BKR

Door het aanleveren van de juiste gegevens bij je aanvraag kun je 50 euro lenen zonder dat er getoetst wordt bij het BKR. Met een eigen scoringssysteem wordt gekeken of je in aanmerking komt. Uiteraard is het wel van belang voor jou en je garantsteller dat je zeker weet dat je de minilening binnen de termijn terug kan betalen.

50 euro lenen of misschien toch meer

De minilening is de oplossing als je snel geld nodig hebt, het wordt ook wel flitskrediet genoemd. Je leent snel een klein bedrag en je betaalt het ook snel weer terug. Maar is 50 euro lenen wel genoeg? De minilening van Ferratum is geschikt voor leningen tot 500 euro, deze lening kent een looptijd van dertig dagen. Voor grotere bedragen zijn er andere oplossingen zoals de pluslening. Aan die andere oplossingen zijn uiteraard weer andere voorwaarden verbonden..

Pluslening

Als 50 euro lenen niet voldoende is en je hebt voor de oplossing van jouw financiële probleem meer dan 500 euro nodig dan past een pluslening van Ferratum wellicht beter bij je. De pluslening kent een looptijd van 45 of van 60 dagen. Het maximale leenbedrag bij een pluslening met een looptijd van 45 dagen is 500 euro. Een lening tussen de 500 euro en de 1500 euro behoort ook tot de mogelijkheden, die kennen een looptijd van 62 dagen. Heb je aan 1500 euro nog niet voldoende, dan zijn er nog enkele andere mogelijkheden.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening leen je vaak een hoger bedrag, je hebt een vast bedrag als aflossing per maand en een vast looptijd. Wil je sneller aflossen dan betaal je vaak een boete.

Doorlopend krediet

Ook bij een doorlopend krediet gaat het vaak om iets hogere bedragen. De aflossing is vaak een percentage van het opgenomen bedrag uit je krediet. Het doorlopend krediet kent geen vaste looptijd, de aflossingen per maand kunnen afwijken en je kunt, indien gewenst, versneld aflossen.

Voordelen van een minilening vergeleken met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet

Een minilening is kortlopend, hierdoor ben je al snel van je schuld af. Persoonlijke leningen en doorlopende kredieten hebben meestal langere looptijden. Daarnaast krijg je bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet een notering bij het BKR. Een notering bij het BKR kan problemen opleveren bij bijvoorbeeld het kopen van een woning. Het rentebedrag van je minilening is vele malen lager dan die bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Doordat de looptijd van een minilening dertig dagen is (bij een bedrag tot 500 euro) betaal je maar één keer rente. Een persoonlijk lening en een doorlopend krediet hebben een langere looptijd en dus betaal je elke maand rente.

Enkele tips voordat je gaat lenen

We kennen allemaal wel de waarschuwing ‘let op geld lenen kost geld’. En dat klopt natuurlijk want je betaalt de rente. Bij het afsluiten van een lening, zelfs bij een minilening, zijn er altijd wel wat punten om even te overwegen.
– Denk altijd na over het doel van je lening, kun je het op een andere manier oplossen en heb je het geld echt nu nodig of kun je nog een maandje wachten met je uitgave.
– Kun je de aangevraagde lening ook echt terug betalen binnen de gestelde termijn.
– Leen niet teveel in één keer en maak er geen gewoonte van. Als je altijd bij moet lenen dan is er iets met je uitgifte patroon aan de hand en kan het verstandig zijn om hier eens kritisch naar te kijken.

Verantwoord met geld omgaan

Ferratum is een voorstander van verantwoord lenen, daarom zijn ze het project leren spenderen gestart. Dit project draait om het informeren van de klant op het gebied van budgetteren, sparen en spenderen. Door de klant actief te informeren over deze onderwerpen leren ze hun klanten om verantwoord met hun geld om te gaan. Binnen dit project wordt de klant aan de hand van leuke en informatieve blogs op de hoogte gehouden over onderwerpen zoals het leren omgaan met geld voor kinderen, sparen voor je pensioen of manieren om je schuld sneller af te betalen.

Het proces nog even op een rij

Tot slot zetten we het hele proces van 50 euro lenen nog even op een rijtje. In slechts vier stappen kan jij 50 euro lenen, we zetten de stappen nog even onder elkaar:

1. Kies het gewenste bedrag om te lenen
2. Upload een kopie van je ID
3. Vul je gegevens in
4. Verifieer je bankrekening

Alles wat je nodig hebt is een goedwerkende internetverbinding en binnen 10 minuten ben je klaar met je aanvraag.

Er gaat een wereld voor je open

Je hoeft nu dus nooit meer nee te zeggen als je vriendin vraagt of je mee gaat eten want je kunt nog even 50 euro lenen. Die leuke jas in de uitverkoop gaat niet aan je neus voorbij want jij scoort hem dit keer wel doordat je 50 euro kunt lenen. Het fietsweekend met je vrienden kan gelukkig gewoon doorgaan want je kunt nog even snel 50 euro lenen. Die spoedreparatie aan je auto kun je dankzij het lenen van 50 euro gewoon betalen. Zit je even krap bij kas kies er dan vandaag nog voor om 50 euro te lenen.

Ook voor jou 50 euro lenen

Even snel 50 euro lenen, omdat we nu even tekort komen. Het is erg makkelijk om 50 euro te lenen. Natuurlijk moet je het wel weer kunnen terug betalen. Ook kost de service van 50 euro lenen wel wat geld. Maar dan kun je ook snel 50 euro lenen. Hieronder kom je alles te weten hoe je op een makkelijke en betrouwbare manier 50 euro kan gaan lenen.

Recent Content

link to Microkrediet

Microkrediet

Je bent misschien wel de gelukkige eigenaar van een cafeetje of een boutique en je hebt een financiële boost nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of…je grootste droom is waarschijnlijk om een...